Sennheiser MKE 40 dasspeldmicrofoon

Sennheiser MKE 40 dasspeldmicrofoon huren

De Sennheiser MKE 40 is een richtingsgevoelige dasspeldmicrofoon met een uitstekende geluidskwaliteit.

De genoemde huurprijs is per dag en exclusief btw. Voor meerdaagse huur klik hier.

Huurprijs: €10,00

Omschrijving

Sennheiser MKE 40 dasspeldmicrofoon

De Sennheiser MKE 40 is een hoogwaardige dasspeldmicrofoon met nierkarakteristiek. Dat wil zeggen dat deze microfoon enkel geluid oppikt dat recht op de microfoon valt. Hierdoor is de MKE 40 veel minder gevoelig voor rondzingen en voor hinderlijke stoorgeluiden dan andere dasspeldmicrofoons! Deze dasspeldmicrofoon wordt al vele jaren gebruikt bij presentaties, conferenties en natuurlijk tijdens tal van televisieopnamen. De uitstekende geluidskwaliteit zorgt ervoor dat uw boodschap helder wordt overgebracht.

Accessoires

De Sennheiser MKE 40 komt met enkele zeer handige accessoires. Met de standaard clip kan deze microfoon zeer eenvoudig aan een stropdas of revers worden bevestigd. Wanneer de spreker echter geen stropdas of revers heeft, kan de handige magneetketting gebruikt worden om de microfoon toch te bevestigen. De achterkant van de MKE 40 is namelijk van metaal gemaakt en kan dus eenvoudig met een verborgen magneet op een T-shirt of jurk worden vastgemaakt.

Daarnaast wordt de MKE 40 met 2 verschillende opzetstukjes geleverd, in het zwart en in het wit. Met het witte opzetstuk valt de microfoon minder op wanneer de spreker lichte kleding draagt.

Eigenschappen

Frequentierespons 40 - 20.000 Hz
Karakteristiek nier (richtingsgevoelig)
Aansluiting vergrendelbare 3,5mm jack voor Sennheiser EW draadloze microfoons