DPA d:fine 4066-F omni headset

DPA d:fine 4066-F headset huren

De DPA d:fine 4066-F is de standaard headset in het theater! Een zeer hoogwaardige headset met een uitstekende geluidskwaliteit.

De genoemde huurprijs is per dag en exclusief btw. Voor meerdaagse huur klik hier.

Huurprijs: €17,50

Omschrijving

DPA d:fine 4066-F omnidirectionele headset

De DPA d:fine 4066 is al sinds lange tijd een standaard in theaterkringen. Vanwege de uitzonderlijke geluidskwaliteit is deze headset in zowel binnen- als buitenland geliefd voor gebruik op het toneel. De populariteit van deze microfoon is ongetwijfeld te danken aan een aantal unieke kenmerken: zo kan de microfoon zowel aan de linker- als aan de rechterkant van het gezicht gedragen worden, door eenvoudig het beugeltje van kant te verwisselen. Daarnaast is de microfoon zeer goed bestand tegen vocht. Denk bijvoorbeeld aan een zwetende acteur of actrice. Door gebruik van vochtbestendige materialen, alsmede enkele praktische hulpmiddelen om het binnendringen van zweet tegen te gaan, is uitval vanwege deze redenen nagenoeg onmogelijk.

Naast toepassingen op het toneel, kan deze microfoon door de elegante bouw ook uitstekend voor broadcasttoepassingen worden ingezet.

De DPA 4066-F wordt geleverd in de kleur beige. Hierdoor valt de microfoon nagenoeg niet op, wanneer deze wordt gedragen door iemand met een lichte huidskleur.

Microdotsysteem

DPA microfoons maken gebruik van zogenaamde microdot-connectoren. Iedere microfoon is voorzien van een microdot, welke aangesloten kan worden op een reeks van adapters. Hierdoor kan de microfoon gebruikt worden met nagenoeg elk type draadloos systeem. Daarnaast zijn er ook adapters om de microfoon met een vaste kabel te kunnen gebruiken. Wij kunnen de microfoons onder andere leveren met de volgende connectoren:

  • DAD6001: microdot naar XLR, voor aansluiting op een vaste kabel.
  • DAD6003: microdot naar 3 polig LEMO, voor aansluiting op beltpack van Sennheiser: SK50, SK250, SK2000, SK3036, SK5012, SK5212 & SK9000
  • DAD6010: microdot naar TA-4F, voor aansluiting op beltpacks van Shure, TOA en Line 6 draadloze microfoons.
  • DAD6034: microdot naar 3,5mm jack met schroefvergrendeling, voor aansluiting op beltpacks van Sennheiser (EW: SK100, SK300 & SK500 en XSW: SK20), Sony en Audio Ltd. draadloze microfoons.
  • Adapters voor gebruik met andere systemen: neem contact met ons op.

Eigenschappen

Frequentiebereik 20 - 20.000 Hz
Karakteristiek omnidirectioneel (rondomgevoelig)
Aansluiting Microdot (keuze uit verlopen voor diverse merken beltpacks)