Sennheiser A 1031-U passieve omnidirectionele antenne

Sennheiser A 1031-U passieve omnidirectionele antenne huren

De Sennheiser A 1031-U is een passieve antenne (vlag) voor gebruik met draadloze microfoons of IEM-systemen. De antenne heeft een omnidirectionele karakteristiek.

De genoemde huurprijs is per dag en exclusief btw. Voor meerdaagse huur klik hier.

Huurprijs: €10,00

Omschrijving

Sennheiser A 1031-U passieve omnidirectionele antenne

Om een betere ontvangst van draadloze microfoons of In Ear Monitor systemen mogelijk te maken, kan een externe antenne noodzakelijk zijn. Deze antenne wordt ook wel vlag genoemd. De Sennheiser A 1031-U is een zeer goede passieve antenne met een omnidirectionele (rondom gevoelige) karakteristiek. Deze antenne is ideaal wanneer de gebruiker van de draadloze microfoon of In Ear Monitor in verschillende richtingen rond de antenne loopt. De antenne heeft een zeer grote bandbreedte (450 – 960 MHz). Hierdoor kan de antenne met vrijwel elk draadloos systeem in de UHF-band gebruikt worden.

Deze antenne is passief. Dat wil zeggen dat de antenne niet over een ingebouwde versterker voor het compenseren van kabelverliezen beschikt. Dit heeft als voordeel dat deze antenne zowel met draadloze microfoons (ontvangst van signalen) als met draadloze In Ear Monitors (zenden van signalen) kan worden gebruikt. Actieve antennes compenseren eventuele kabelverliezen in de antennekabels, maar zijn ongeschikt voor gebruik in combinatie met In Ear Monitors. De antenne wordt door middel van een BNC-connector aangesloten. Ook beschikt de antenne over schroefdraad voor montage op een microfoonstatief.

De Sennheiser A 1031-U passieve antenne is geschikt voor gebruik in combinatie met al onze draadloze systemen.

 

Eigenschappen

Frequentiebereik 450 - 960 MHz
Karakteristiek Omnidirectioneel
Impedantie 50 Ohm
Versterkingsfactor (gain) +/- 0 dB