Sennheiser A 12AD-UHF actieve directionele antenne

Sennheiser A 12AD-UHF actieve directionele antenne huren

De Sennheiser A 12AD-UHF is een actieve antenne (vlag) voor gebruik met draadloze microfoons. De antenne heeft een directionele karakteristiek.

De genoemde huurprijs is per dag en exclusief btw. Voor meerdaagse huur klik hier.

Huurprijs: €15,00

Omschrijving

Sennheiser A 12AD-UHF actieve richtingsgevoelige antenne

Om een betere ontvangst van draadloze microfoons mogelijk te maken, kan een externe antenne noodzakelijk zijn. Deze antenne wordt ook wel vlag genoemd. De Sennheiser A 12AD-UHF is een zeer goede actieve antenne met een directionele (richtingsgevoelige) karakteristiek. Door deze karakteristiek worden stoorsignalen die vanaf de achterkant van de antenne komen gedempt. De antenne beschikt tevens over een zeer selectief filter met kleine bandbreedte (42 MHz). Hierdoor biedt deze antenne nog meer demping van ongewenste signalen. Het is echter wel belangrijk dat de schakelbandbreedte van de te gebruiken zender en ontvanger overeenkomt met de bandbreedte van de antenne.

Deze antenne is actief. Dat wil zeggen dat de antenne over een ingebouwde versterker voor het compenseren van kabelverliezen beschikt. Vanwege het richtingsgevoelige karakter, wordt het signaal daarnaast ook nog met 4dB versterkt. Deze actieve antenne kan alleen in combinatie met draadloze microfoons worden gebruikt (de antenne is niet geschikt voor gebruik met draadloze In Ear Monitor systemen). Daarnaast heeft deze antenne een 12 volt DC voedingsspanning nodig om te werken. Voor een goede werking moet deze antenne daarom in combinatie met een actieve antenneverdeler worden gebruikt (Sennheiser ASA1, ASA3000 of Shure UA845) of in combinatie met een ontvanger die deze voedingsspanning kan leveren (Shure UR4D+). De antenne wordt door middel van een BNC-connector aangesloten. Ook beschikt de antenne over schroefdraad voor montage op een microfoonstatief.

Beschikbare frequentiebanden

Momenteel leveren wij deze antenne in 2 verschillende frequentiebanden:

  • Band A: 516 – 558 MHz
  • Band B: 626 – 668 MHz

Voor langdurige projecten of op speciaal verzoek is het ook mogelijk om de antennes aan te passen aan iedere gewenste frequentieband. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor het afregelen van deze antennes. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

De Sennheiser A 12AD-UHF actieve antenne is geschikt voor gebruik in combinatie met onze actieve antennesplitters of in combinatie met het Shure UHF-R systeem.

 

Eigenschappen

Frequentiebereik 516 - 558 of 626 - 668 MHz
Karakteristiek directioneel (richtingsgevoelig)
Impedantie 50 Ohm
Versterkingsfactor (gain) +14 dB