Sennheiser A 2003-UHF passieve directionele antenne

Sennheiser A 2003-UHF passieve directionele antenne huren

De Sennheiser A 2003-UHF is een passieve antenne (vlag) voor gebruik met draadloze microfoons of IEM-systemen. De antenne heeft een directionele karakteristiek.

De genoemde huurprijs is per dag en exclusief btw. Voor meerdaagse huur klik hier.

Huurprijs: €15,00

Omschrijving

Sennheiser A 2003-UHF passieve richtingsgevoelige antenne

Om een betere ontvangst van draadloze microfoons of In Ear Monitor systemen mogelijk te maken, kan een externe antenne noodzakelijk zijn. Deze antenne wordt ook wel vlag genoemd. De Sennheiser A 2003-UHF is een zeer goede passieve antenne met een directionele (richtingsgevoelige) karakteristiek. Door deze karakteristiek worden stoorsignalen die vanaf de achterkant van de antenne komen gedempt. De antenne heeft een zeer grote bandbreedte (450 – 960 MHz). Hierdoor kan de antenne met vrijwel elk draadloos systeem in de UHF-band gebruikt worden.

Deze antenne is passief. Dat wil zeggen dat de antenne niet over een ingebouwde versterker voor het compenseren van kabelverliezen beschikt. Vanwege het richtingsgevoelige karakter, wordt het signaal echter wel met 4dB versterkt. Een passieve antenne heeft als voordeel dat deze zowel met draadloze microfoons (ontvangst van signalen) als met draadloze In Ear Monitors (zenden van signalen) kan worden gebruikt. Actieve antennes compenseren eventuele kabelverliezen in de antennekabels, maar zijn ongeschikt voor gebruik in combinatie met In Ear Monitors. De antenne wordt door middel van een BNC-connector aangesloten. Ook beschikt de antenne over schroefdraad voor montage op een microfoonstatief.

De Sennheiser A 2003-UHF passieve antenne is geschikt voor gebruik in combinatie met al onze draadloze systemen.

 

Eigenschappen

Frequentiebereik 450 - 960 MHz
Karakteristiek directioneel (richtingsgevoelig)
Impedantie 50 Ohm
Versterkingsfactor (gain) +4 dB