Shure UHF-R draadloze zangmicrofoonset

Shure UHF-R draadloze zangmicrofoon huren

Het Shure UHF-R draadloze microfoonsysteem is de toplijn op het gebied van draadloze microfoons. Het systeem kan met diverse Shure microfooncapsules gecombineerd worden.
De genoemde huurprijs is per dag en exclusief btw. Voor meerdaagse huur klik hier.

Huurprijs: €125,00

Omschrijving

Shure UHF-R draadloze microfoon

Het Shure UHF-R systeem is de toplijn op het gebied van draadloze microfoontechniek. Dit systeem bestaat uit de UR4D+ tweekanaals diversity ontvanger en 2x de comfortabele UR2 handheld zender. Dit systeem bestaat dus uit 2 volledig onafhankelijk te gebruiken microfoons.

Door de ingebouwde actieve antenneverdeling is het mogelijk om meerdere Shure UR4D+ ontvangers op elkaar aan te sluiten. Hierdoor zijn er geen extra antennes of antenneverdelers noodzakelijk.

Draadloze techniek

Het Shure UHF-R systeem staat voor superieure geluidskwaliteit en een zeer robuuste signaaloverdracht. De ruime schakelbandbreedte van 60 MHz zorgt ervoor dat meerdere systemen feilloos naast elkaar kunnen worden ingezet. Bovendien is het kiezen van de beste vrije frequentie, met behulp van de automatische scan functie, zeer eenvoudig. Daarnaast kunt u een of meerdere UR4D+ ontvangers op een computer aansluiten voor een volledig overzicht en de bediening van uw systeem. Hiervoor gebruikt u de gratis verkrijgbare Shure Wireless Workbench software.

Keuze uit verschillende microfooncapsules

De Shure UR2 handheld kan worden uitgevoerd met diverse populaire microfooncapsules van Shure. Wij bieden de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Shure SM58 De SM58 is de meest populaire microfoon die Shure ooit heeft ontworpen. Het is een zeer robuuste dynamische microfoon die uitermate populair is voor gebruik als zangmicrofoon bij een keur aan muziekstijlen.

Shure beta 58A De beta 58A is een SM58 in een nieuw jasje! De beta 58A heeft een verbeterde hoogweergave en een hogere gevoeligheid, waardoor deze microfoon over het algemeen wat frisser klinkt dan de SM58.

Shure beta 87A De beta 87A is een condensatormicrofoon en heeft daardoor de hoogste gevoeligheid en het grootste frequentiebereik ten opzichte van de dynamische Shure capsules. Deze microfoon leent zich uitstekend als zangmicrofoon, wanneer alle details zo goed mogelijk moeten worden overgebracht. Ideaal te gebruiken voor singer-songwriters, klassieke zang, maar natuurlijk ook prima inzetbaar voor de zanger van een rockband.

Eigenschappen

Frequentiebereik K4E | 606 - 666 MHz
Zendvermogen instelbaar 10 of 50 mW
Microfoontype Keuze uit SM58, beta 58A of beta 87A capsules