Sennheiser EW100 G3 beltpack

Sennheiser EW100 G3 beltpack huren

De Sennheiser EW100 G3 met beltpack is een zeer goede kwaliteit draadloze microfoon, deze kan gecombineerd worden met diverse microfoons, zoals een DPA druppelmicrofoon, DPA headset of een dasspeldmicrofoon.

De genoemde huurprijs is per dag en exclusief btw. Voor meerdaagse huur klik hier.

Huurprijs: €35,00

Omschrijving

EW100 G3 draadloze beltpack

Het Sennheiser EW100 G3 systeem is de nieuwste generatie draadloze microfoon van Sennheiser. Het systeem bestaat uit de SK100 beltpack, een draadloze microfoonzender die eenvoudig aan een riem kan worden bevestigd of in een (jas)zak kan worden opgeborgen en de EM100 diversity ontvanger. De EM100 kan gemakkelijk met behulp van een XLR of jack aansluiting op een mengtafel of PA-installatie worden aangesloten.

Draadloze techniek

Sennheiser staat natuurlijk bekend om zijn kwalitatief uitstekende draadloze techniek. De EW100 serie van Sennheiser stelt de gebruiker in staat om eenvoudig een ongebruikte frequentie te vinden. Doordat dit systeem een zeer grote schakelbandbreedte heeft van 42 MHz, is er altijd een vrije frequentie te vinden en kunnen er eenvoudig meerdere systemen naast elkaar worden gebruikt.

Verschillende microfoonopties

Een beltpack systeem wordt altijd gecombineerd met een losse microfoon. Voor verschillende toepassingen zijn verschillende soorten microfoons noodzakelijk. Daarom bieden wij een ruime keuze in microfoonopties aan, die te gebruiken zijn in combinatie met het Sennheiser EW100 G3 systeem. U kunt kiezen uit de volgende microfoons:

Welke microfoon u nodig heeft is afhankelijk van uw toepassing. Voor theatervoorstellingen worden traditioneel vaak druppelmicrofoons gebruikt. Deze kunnen nagenoeg onzichtbaar worden weggewerkt op het hoofd van een acteur of actrice. Deze microfoons worden met behulp van een speciale tape op de wang of het voorhoofd van een acteur geplakt en kunnen soms onder een pruik worden verborgen.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van een headset. Het voordeel hiervan is dat de microfoon op een beugeltje zit bevestigd, die eenvoudig achter de oren kan worden gehangen. Het is niet meer noodzakelijk om de microfoon met tape vast te plakken, waardoor het op- en afzetten een stuk sneller gaat. Wij bieden 2 verschillende typen headsets aan: de DPA d:fine 4066 die met name in het theater veel gebruikt wordt en de DPA 4088. Deze laatste is vanwege de richtingsgevoeligheid ideaal voor gebruik op een podium met luid omgevingsgeluid.

Tenslotte is er ook nog de keuze voor een dasspeldmicrofoon. Dit type microfoon wordt met name gebruikt bij het geven van presentaties en bij televisieopnamen. Deze microfoon kan zeer snel op een stropdas of revers van een spreker worden bevestigd. De bijgeleverde accessoires bieden extra bevestigingsmogelijkheden en een optie om de kleur van de microfoon aan te passen aan de kleding van de spreker (licht of donker).

Eigenschappen

Frequentiebereik B | 626 - 668 MHz
Zendvermogen 30 mW
Microfoontype Keuze uit verschillende opties (apart bij te bestellen)