Sennheiser EK 300 IEM G3 ontvanger

Sennheiser EK 300 IEM G3 huren

De Sennheiser EK 300 IEM G3 is een losse ontvanger geschikt voor het Sennheiser EW300 IEM G3 systeem. Hiermee kunnen extra bandleden van dezelfde monitormix gebruikmaken.

De genoemde huurprijs is per dag en exclusief btw. Voor meerdaagse huur klik hier.

Huurprijs: €15,00

Omschrijving

EK 300 IEM G3 draadloze In Ear Monitor ontvanger

De Sennheiser EK 300 IEM G3 ontvanger maakt deel uit van het EW300 IEM G3 draadloze In Ear Monitor systeem van Sennheiser. Het systeem bestaat uit de SR300 stereo zender en de EK300 IEM stereo beltpack ontvanger. Deze ontvanger is uitgerust met het zogenaamde adaptive diversity systeem, waarbij de bekabeling van de oordopjes gebruikt wordt als tweede antenne, voor een nog betere ontvangst!

Draadloze techniek

Sennheiser staat natuurlijk bekend om zijn kwalitatief uitstekende draadloze techniek. De EW300 serie van Sennheiser stelt de gebruiker in staat om eenvoudig een ongebruikte frequentie te vinden. Doordat dit systeem een zeer grote schakelbandbreedte heeft van 42 MHz, is er altijd een vrije frequentie te vinden en kunnen er eenvoudig meerdere systemen naast elkaar worden gebruikt.

Samenstelling

Standaard wordt het Sennheiser EW300 IEM G3 systeem geleverd met één beltpack ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een stereo monitormix te maken. Optioneel kunnen er meerdere losse beltpack ontvangers worden toegevoegd. Met meerdere ontvangers kunnen verschillende bandleden naar dezelfde monitormix luisteren. Daarnaast is het mogelijk om twee onafhankelijke mono mixen te maken. Met één SR300 en twee EK300 IEM ontvangers kunnen 2 bandleden een eigen mono monitormix beluisteren. Het zelfde geluidssignaal komt dan zowel uit het linker, als het rechter oordopje.

Eigenschappen

Frequentiebereik A | 516 - 558 MHz